Stockholms effektivaste jobbcoachprogram
Fyll i formuläret nedan. Din väg till nytt jobb börjar idag

Anmäl dig nu, anmälan är kostnadsfri. Delta i utlottningen i Ipod genom att ange "Ipod" ifältet kampanjkod.

Skriv in e-post adress tillsammans med övrig information enligt fälten i formuläret. Klicka på "Skicka". Du får ett e-postmeddelande från oss med vidare instruktioner. Eftersom du blir inloggad kan du fortsätta med att ladda upp dokument för ditt kommande möte med oss. Programmet är kostnadsfritt om du godkänns av Arbetsförmedlingen.

Fyll i anmälan idag och delta i en utlottning av en IPOD. Din anmälan är kostnadsfri.

E-postadress
Repetera E-post
Namn
Efternamn
Telefon
Postnummer
Var fann du oss?
Kampanjkod
Kostnadsfri anmälan

Då du klickar på "Skicka" ger du oss rätten att lagra din personinformation i vår databas i enlighet med PUL Sverige.

Angående vårt samarbete

Informationen du nu lagrar kommer inte att lämnas ut eller säljas till någon annan. Uppgifterna du skriver in behövs för ett effektivt samarbete tillsammans framöver. Information kommer fortsättningsvis att vara lagrad tills dess du beslutar att radera den.

Emperator vill att du kommer på alla bokade möten, visar engagemang och bidrar till att du på effektivaste möjliga sätt kommer i ny sysselsättning.


EMPERATOR
Företag: Pulsgeneratorn är ett dialogstyringsverktyg. Ett enkelt webb-verktyg som får alla i organisationen att dra åt samma håll och samtidigt enkelt kunna undvika de hinder som en förändring kan innebära i en organisation. Framdriften i bolaget ökar du genom att använda verktyget Drivhjulet i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
:  Med Startmotorn fastställer vi Din livsplan och sedan mäter vi ditt Beteende, Värderingar, Attityd, Kompetens och Motivation. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.
MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.
Vi har en mycket god insikt i de flesta branscher och vårt affärsnätverk är lika stort som brett.

VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering i ett flertal branscher. Affärsutvecklat många olika rörelser, samt byggt säljorganisationer och varumärken. Systemerat och producerat avancerade IT-system. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi. VD för många anställda i flera bolag.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770