Vi på Emperator gör allt för att du skall fåjobb först av alla under 2013
Anmäl dig till coachprogrammet idag genom att fylla i formuläret nedan.

Arbetsförmedlingen i Stockholm ska godkänna din ansökan om jobbcoach

 

E-postadress
Repetera E-post
Namn
Efternamn
Telefon
Postnummer
Var fann du oss?
Kampanjkod
Kostnadsfri anmälan

Då du klickar på "Klicka här" ger du oss rätten att lagra din personinformation i vår databas i enlighet med PUL Sverige.

 

Angående vårt samarbete

Informationen du nu lagrar kommer inte att lämnas ut eller säljas till någon annan. Uppgifterna du skriver in behövs för ett effektivt samarbete tillsammans framöver. Information kommer fortsättningsvis att vara lagrad tills dess du beslutar att radera den.

Emperator vill att du kommer på alla bokade möten och visar engagemang och bidrar till att du på effektivaste möjliga sätt kommer i ny sysselsättning.EMPERATOR
Företag: Framdriften i bolaget ökar du genom att använda vår företagsakademi i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
: Vi utvecklar dig, fastställer vi Din karriärplan. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.

MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.


VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering, affärsutveckling många olika rörelser. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770