Ej Inloggad
E-postadress
Lösenord

Vi skapar Elitteam i er organisation
Vi coahar nu via Skype
Välkommen till Emperator
"Att få professionell handledning av
en Chefsutvecklare med stor erfarenhet
har varit oerhört värdefullt för mig"
"97 procent nöjda kunder
kan inte ha fel!
Visst går det, om man vill!"
Nytt Jobb i Maj?
Visst går det om du vill
Kunderna ger högsta betyg
Vi utvecklar kulturen i ditt företag

Next Level Chefsutveckling
"Fantastic program"
PwC Sweden
Experthjälp när du vill starta eget?
Visst är det bra!

Människan i centrum - Vi matchar de som både kan och vill

Vår vision är att skapa en rörlig arbetsmarknad genom att intoducera vår patenterade matchningsprocess med rötter från Uppsala Universitet. Vi sätter din personlighet, värdegrunder och kärnkompetens i fokus. Detta faller ut i två tydliga kundnytta nedan.

PRIVAT: Vårt mål är att sätta dig snbbt i nytt jobb. 80% i jobb inom 6 veckor.
FÖRETAG: Du rekryterar redan kompetensvärderad personal av oss på direkten genom vår "APP" och får på så vis rätt man på rätt plats direkt och utan stora kostnader, med ett enda knapptryck.

Vi som arbetar på Emperator har en gemensam nämnare. Det roligaste vi vet är att lyfta våra kunder till nya höjder i sina liv. Vårt motto är: Människan i centrum. Du som läser detta är det viktigaste som finns för oss. Vi brinner för att hitta pärlan i dig, hitta kärnan i din kompetens och hjälpa dig att presentera denna kompetens på ett så marknadsmässigt professionellt sätt att det gör dig till ett förstahandsval för varje rekryterare.

För att vi skall kunna vara effektiva i vårt jobb har vi samlat spetskompetens i vårt företag i följande områden:

IT, utbildning, rekrytering, coachning, beteendevetenskap, kvalitetssäkring, marknadsföring, grafisk presentation, styling, foto, försäljningsteknik, presentationsteknik, kroppsspråk, relationsbaserad försäljning, mötesteknik, gruppdynamik.

På ovanstående kunskapsplattformer kan vi presentera våra produkter som alla har stort berättigande och kundnytta såväl för privatpersoner som för små och stora företag.Vi som arbetar här har alla det gemensamt att vi har lång erfarenhet av rekrytering och stor insikt i vad som verkligen krävs av dig för att vara ett förstahandsval i en framtida rekrytering i de flesta av de roller som finns i arbetslivet idag.

Vi har också lång erfarenhet av utbildning i stora företag med höga krav på vår kompetens. Detta kommer till stor nytta i såväl utvecklingen inom vår coachprocess som i utvecklingen av nya produkter inom utbildning som kommer dig till nytta.

Vår erfarenhet inom beteendevetenskap kommer väl till pass när du skall komma i balans, hitta rätt focus och struktur för att sedan passa in i en ny grupp av människor i ditt framtida yrke och när du skall möta kraven i de rekryteringsmöten som är vägen till ditt nya yrke.

Åren av erfarenhet inom mental rådgivning och coachning är grunden för att du skall kunna "lyfta till nya höjder" i en framtida karriär. Du skall tydligt kunna se vägen till dina drömmars mål och utan problem använda de verktyg nödvändiga för att nå dessa mål.

Bakgrunden som marknadsutvecklare och kompetensen inom grafisk formgivning kommer bäst till pass när du skall presenteras i ett såväl vackert som välskrivet CV för dina framtida arbetsgivare och när du skall välja ut målgruppen av arbetsplatser som är aktuella för att just du skall vara det yrkesmässiga förstahandsvalet för dem.

Vår erfarenhet inom styling, kroppsspråk, mötesteknik, presentationsteknik, säljledning, telemarketing och relationsanpassad försäljning kommer väl till pass när du slipar på och förbättrar ditt sätt att kontakta beslutsfattare och utvecklar ditt beteende i alla möten på vägen till din avgörande rekryteringsintervju.

Ovanstående kompetenser, tester och utbildningar försäkrar att rätt person hamnar på rätt plats. Nycken till en lyckad matchning i arbetslivet.

Dessa saker tillsammans kommer att vara lika avgörande för dig såväl när du som vår coachkund skall få ett nytt jobb som när du som vår företagskund skall rekrytera en ny medarbetare.

 

Välkommen till oss !

Hälsar alla vi på Emperator

Med människan i centrum

 

 

 

 

 

 

Tänk på hur du tänker / Hasse Optimistiskt / Jens


Skjut aldrig upp det du kan göra idag,
i morgon blir högen bara större och tyngre att flytta på/ Peter
Den som tvekar vill inte. Den som vill tvekar inte / Ola 

Välkommen till Emperator
Anmälan till Emperators jobbcoachprogram HÄR >>

Hjälp din kompis NU: Nu kan du hjälpa din kompis till ett nytt jobb.

Anmäl din kompis här >>

Kostnadsfritt via Arbetsförmedlingen. Af stöttar dig som är arbetssökande och beviljas en sådan, med hela coach kostnaden.

Vår erfarenhet. Det som är gemensamt för oss som jobbcoachar dig till nytt jobb är att vi arbetat länge i många olika branscher och har lång erfarenhet av rekrytering. Vi brinner för att hjälpa dig till ett nytt jobb så snabbt som möjligt.

Anmäl dig här >>

 

 
EMPERATOR
Företag: Framdriften i bolaget ökar du genom att använda vår företagsakademi i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
: Vi utvecklar dig, fastställer vi Din karriärplan. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.

MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.


VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering, affärsutveckling många olika rörelser. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770