Ej Inloggad
E-postadress
Lösenord

Vi skapar Elitteam i er organisation
Vi coahar nu via Skype
Välkommen till Emperator
"Att få professionell handledning av
en Chefsutvecklare med stor erfarenhet
har varit oerhört värdefullt för mig"
"97 procent nöjda kunder
kan inte ha fel!
Visst går det, om man vill!"
Nytt Jobb i Maj?
Visst går det om du vill
Kunderna ger högsta betyg
Vi utvecklar kulturen i ditt företag

Next Level Chefsutveckling
"Fantastic program"
PwC Sweden
Experthjälp när du vill starta eget?
Visst är det bra!
Rekryteringspaket med patenterad matchning

Rätt person på rätt plats får du genom vår patenterade matchningsprocess. 97% nöjda kunder har inte fel.

Vi har de branschspecialister, processer och verktyg du behöver för att hitta dina nya medarbetare på det kostnadseffektivaste sättet.

Använd dig av något av våra tre effektiva rekryteringmodeller som alla bygger på vår skyddade och kvalitetsäkrade matchningsprocess med urspung från forskning på Uppsala Universitet.

Vår prislista.

Rekryteringsscanning med vårt webbverktyg. 12 900:- per person
Mät individens personlighet, kompetenser, i samband med en rekrytering, inventera en grupp, detta kan sen ske i de fem dimensionerna Social, Disc, Motivation, Attityder samt Kompetenser. Detta verktyg underlättar dina egna rekryteringar.

Appen personal på Direkten. 5 900:- per person
Rekrytera redan kompetensvärderad personal 24 timar om dygnet 7 dagar i veckam

Våra rekryteringspaket

Bas rekrytering
Pris 14 900:-
Standard rekryteringar.
Pris 19 900:-
Expert rekryteringar.
Pris 29 900:-

Emperators kompetensvärderings, -kartläggningsmodell är ett fullt utvecklat verktyg och ligger till stadig grund för vår nya och effektiva rekryteringsprocess som vi har nöjet att lansera under hösten 2013.

Våra rekryteringar har varit många och vi har många nöjda företagskunder. Vi har placerat medarbetare i anställning över hela Europa och under åren har vi etablerat samarbete med flera rekryteringsföretag, headhuntingföretag, coachningsföretag och bemanningsfirmor. Detta betyder att vi hittar rätt person när ditt företag söker en ny medarbetare. Vår effektivitet innebär att vi gör jobbet till lägsta möjliga kostnad.


Rekryteringsprocessen med matchning på många plan

Rekrytera effektiv – är en rekryteringstjänst för dig som vill ha hjälp med att ta fram en attraktiv platsannons, placerad i rätt medier till bästa möjliga pris. Du får en snabb hantering av dina ansökningar och betalar bara en tiondel av kostnaden för en normal extern rekryteringsprocess. Vi avlastar din tid med cirka 25 timmar (50-100 ansökningar).

I Rekrytera effektiv ingår:

Efter överenskommelse kan vi även annonsera i andra media, Vi genomför även personlighetstester om så önskas. De extra kostnader som tillkommer faktureras separat efter överenskommelse.


Jag vill veta mer och vill att ni hör av er:

Välkommen till oss !

Hälsar alla vi på Emperator

Med människan i centrum

Tänk på hur du tänker / Hasse Optimistiskt / Jens


Skjut aldrig upp det du kan göra idag,
i morgon blir högen bara större och tyngre att flytta på/ Peter
Den som tvekar vill inte. Den som vill tvekar inte / Ola
Välkommen till Emperator

Kompetensia kompetenskartläggning/ värdering. Vi har utarbetat en kompetensvärderingsmetod som garanterar att du kommer som "rätt man på rätt plats", på samma gång vet rekryteraren att du är motiverad till jobbet. Du både vill och kan.

"Kompetensia" i ert företag? Genom kompetens värdering i ert företag kan ni kartlägga såväl kompetenser, som brister på kompetenser i avdelningen. Denna kunskap är värdefull vid såväl omorganisationer som vid utvecklingssamtal och utbildningsplaner för individen.

Vår erfarenhet. Det som är gemensamt för oss som hjälper dig till nytt jobb är att vi arbetat länge i många olika branscher och har lång erfarenhet av rekrytering. Vi brinner för att hjälpa dig till ett nytt jobb så snabbt som möjligt.

Emperators kontor
Artillerigatan 6, plan 5
114 52 Stockholm
Telefon: 08-550 08 770

T-bana: Östermalmstorg, uppgång Stureplan


EMPERATOR
Företag: Framdriften i bolaget ökar du genom att använda vår företagsakademi i organisationen. Vi brukar säga: -Det som mäts blir gjort.

Privata Kunder
: Vi utvecklar dig, fastställer vi Din karriärplan. Vi har med denna process satt 80% av våra kunder i jobb inom 6v.

MER OM OSS
Våra chefsutvecklare, kompetenskartläggare/värderare, jobbcoacher och branschspecialister är specialutbildade och har gått ett omfattande utbildningsprogram. De har erfarenhet som företagare, chefer, entreprenörer, rekryterare, akademiker, och de flesta har varit arbetsgivare.


VILL OCH KAN
Vi har en lång erfarenhet av rekrytering, affärsutveckling många olika rörelser. Utbildat många organisationer i ledarskap, kommunikation, marknadsföring, försäljning och ekonomi.

VÄLKOMMEN TILL
Artillerigatan 6, 5tr.
114 51 Stockholm. T-Bana: Östermalmstorg
Telefon: 08-550 08 770